Δ.Σ Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου

2015-10-08 14:41

Την  1η  Οκτωβρίου, στις 19:00 συγκλήθηκε το πρώτο ΔΣ  της χρονιάς. 

Έγινε ανασύνθεση  του  ΔΣ.μετά την  αποχώρησης των μελών Σούκερα Αντώνη και Αγριμάκη Μαρίας λόγω αποφοίτησης των παιδιών τους από το Γυμνάσιο. Το  Διοικητικό Συμβούλιο τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία για  τα  παιδιά τους στο Λύκειο.  Μετά την ανασύνθεση του ΔΣ,  τη θέση του αντιπροέδρου καταλαμβάνει η κ. Ελευθεριάδου Ακερμανίδου Ευαγγελία και τη θέση του ταμία η κ. Μούλλερ Χρηστάκη  Μαρία. Επίσης αποφασίστηκε οι συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου να γίνονται την πρώτη Τετάρτη  κάθε μήνα στις 18:00.

Συζητήθηκαν τα προβλήματα του σχολείου, ο αριθμός των μαθητών καθώς και τα κενά των καθηγητών. Για το τελευταίο θέμα, ευτυχώς δεν υπάρχουν προβλήματα.Επισημάνθηκε ο κίνδυνος λόγω του μικρού αριθμού των μαθητών  της  Γ΄ τάξης να μειωθούν τα τμήματα. 

Αποφασίστηκε  να διαθέσει χρήματα ο σύλλογος για τοποθέτηση  σαπουνιού και χαρτιού στις τουαλέτες, ενώ σε πρώτη ευκαιρία να αντικτασταθούν οι χαλασμένοι κάδοι απορριμάτων.

Έγινε πρόταση να γίνει  η Γενική  Συνέλευση του συλλόγου, ταυτόχρονα με τη συγκέντρωση που θα κάνει το σχολείο για τους γονείς, πράγμα που τελικά μάλλον δεν θα συμβεί, γιατί ενώ αρχικά η απάντηση του Διευθυντή ήταν θετική, αποφασίστηκε να γίνει ενημέρωση από το σχολείο μόνο για τους γονείς της Α΄ τάξης, χωρίς ενημέρωση (μέχρι στιγμής) του συλλόγου Γονέων.

Επίσης αποφασίστηκε να ζητήσουμε από το Διευθυντή κατάλογο των γονέων των μαθητών για την καλύτερη επικοινωνία. 

Θα ακολουθήσει συνάντηση με τους εκπροσωπους των μαθητών μετά τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου 15μελούς συμβουλίου των μαθητών. 

Τέλος, το προεδρείο του συλλόγου, θα παραστεί στη συνέλευση της Ένωσης Γονέων Νίκαιας που έχει οριστεί για την Τετάρτη, 7  Οκτωβρίου με θέμα τα προβλήματα των σχολείων της Νίκαιας.